DJ voor bruiloft, personeelsfeest, schoolfeest, Drive-In Shows, Discotheek

Hiermee is Fritz-Events bijna 20 jaar geleden begonnen! Inmiddels hebben we met honderden verzorgde shows, dan ook ruime ervaring.

Bruiloften:
De afgelopen jaren draaiden de DJ's van Fritz-Events op tientallen bruiloften door heel Nederland. We gaan er daarbij vanuit dat de klant kwaliteit wenst en een feest wil om nooit te vergeten. Voor elke boeking hebben we persoonlijk contact met het bruidspaar waarin de (muzikale) wensen worden doorgenomen. Veel of weinig Nederlandstalig? Wel of geen Rock N Roll? Een openingsdans of niet? Dat zijn vragen die centraal staan tijdens dit gesprek.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.     

Overige feesten:
Uiteraard is Fritz-Events ook te boeken voor overige feesten, zoals:
- Personeelsfeesten
- Schoolfeesten
- Verjaardagsfeesten
- Studentenfeesten
- Openingen
- Voorprogramma artiesten

      

Het belangrijkste tijdens onze shows is het contact met het publiek. De DJ's van Fritz-Events hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u de beste muziek krijgt voorgeschoteld.

Allround, of geselecteerd op uw wensen. Op deze manier zijn ook de thema-feesten ontstaan. Een avond met voornamelijk apres-ski muziek? Boek de 'Fritz-Events apres-ski show' met een feest-DJ! Of heeft u liever een avond die geheel in het teken staat van de jaren '70 en '80? Boek dan de 'Fritz-Events 70s & 80s show', al dan niet voorzien van een verlichte LED-vloer en spiegelbollen!

Wij maken gebruik van professionele merken, zodat er niets aan het toeval wordt over gelaten. Hiermee voldoen wij meteen aan de eisen van bekende DJ's en artiesten.
Voor meer informatie over de talloze mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen.