Verhuur van geluidset, PA, DJ apparatuur, DJ gear, Speakers, spraakset

Of het nu gaat om een kleine presentatie of om een groot dancefeest, bij Fritz-Events kunt u terecht voor kleine en grote geluidsets. Voor de losse verhuur (zelfbediening) of geheel verzorgd, door een geluidstechnicus.

Voor presentaties, concerten, producties en feesten, zetten wij merken als RCF en Electro Voice in. Zo beschikt Fritz-Events over een EV RX set.  
Voor bands en presentaties maken we gebruik van draadloze en draadgebonden microfoons van Sennheiser en Shure. Sinds begin 2007 hebben we 2 livemixers van Soundcraft toegevoegd aan de verhuur, namelijk de FX8 (8 kanalen) en de GB4 (24 kanalen) In de effectenracks treft u apparatuur van DBX, Tascam en TC Electronic aan. 

Ook voor DJ's hebben we interessante sets in de verhuur. Wij verhuren apparatuur van de bekende merken als Numark (CDN-22 MK4, CM-200) Pioneer (DJM-900 Nexus, CDJ-2000 Nexus) en Dateq (LPM 7.3).

Voor beginnende DJ's bieden we voor een mooie prijs budgetsets aan. Zo'n set bestaat uit simpelere, doch degelijke apparatuur. Informeer naar de mogelijkheden!