Verhuur van licht voor dancefeesten, beursstands, modeshows, musicals en theaterstukken

Een stand uitlichten op een beurs? Een toneelstuk belichten? Showverlichting bij een band of dansgroep? Bij Fritz-Events bent u aan het juiste adres voor het huren van simpele en/of uitgebreide lichtsystemen, zowel met als zonder bediening.

Door jarenlange ervaring en diverse cursussen op het gebied van theater- en showbelichting beschikt Fritz-Events over professioneel inzicht.
Naast de binnenverlichting kunt u ook terecht voor aandachtstrekkers buiten. Want met de Skyrose die we in de verhuur hebben, is uw locatie vanaf kilometers afstand zichtbaar voor uw publiek!

Bij alle shows en verhuurproducten staat veiligheid en kwaliteit voorop. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken zoals: Martin (scans), Eurotruss (truss), SGM (lichttafels) en Jem (rookmachines)

Alles wordt uiteraard vooraf uitgebreid met de opdrachtgever besproken. Zo benaderde Brabant Wonen Fritz-Events voor het netjes afscheiden van een loods voor een woningmarkt en presentatie. Met behulp van bijna 100 meter truss, diverse takels en 250m backdrop toverden wij de fabriekshal om tot een informatie ruimte voor de toekomstige woningkopers.