De Fritz-Events Weddingshow:
Op de dag van uw leven moet eigenlijk alles perfect zijn. Het entertainment op uw bruiloftsfeest is daarbij ook erg belangrijk. Het kan de dag maken of breken. Een DJ met ruime ervaring is dan wel gewenst.
De afgelopen jaren draaiden de DJ's van Fritz-Events op tientallen bruiloften door heel Nederland. Maar ook waren we te gast bij vele bedrijven en verzorgden we enkele afterparties van diverse musicals zoals "Mamma Mia", "Love me tender - All Shook Up" en "Urinetown". Wij zijn dus gespecialiseerd in het draaien voor gasten met uiteenlopende leeftijden en stijlen. We gaan er daarbij vanuit dat de klant kwaliteit wenst en een feest wil om nooit te vergeten. Daarom bereiden we de shows goed voor en werken we met de beste apparatuur.

Jullie willen natuurlijk wel weten wie er op uw bruiloft komt draaien en hoe dat in zijn werk gaat. Vandaar dat we bij bruidsparen altijd een kennismakingsgesprek plannen, waarin de (muzikale) wensen worden doorgenomen. Veel of weinig Nederlandstalig? Wel of geen Rock N Roll? Een openingsdans of niet? Een speciaal afsluitingsnummer? Dat zijn vragen die centraal staan tijdens dit gesprek. Uiteraard kunnen jullie ook vooraf en tijdens de avond zelf verzoeknummers indienen.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, want jullie wensen staan immers centraal. Zo is het mogelijk alleen een DJ te boeken, als de apparatuur al aanwezig is, maar meestal wordt onze complete Drive-In Show geboekt. Een compleet pakket bestaande uit een geluidsset, lichtset en DJ. Wij bieden kleine sets aan voor cafes of thuislocaties, maar ook voor de grotere locaties in Nederland hebben we genoeg apparatuur in huis. Op deze manier kunt u kiezen uit verschillende opstellingen, in verschillende prijsklassen. Uiteraard ondersteunen we u hierbij met gepast advies.
  
Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.